top of page
domiyagoLogo.png

Ko smo ?

Kvalitetno pranje profesionalnim

KRACHER mašinama . 

Upotrebu kvalitetnih KRACHER praškova , koji ne štete zdravlju 

Neutrališemo grinje i bakterije 

Besplatan dolazak na teritoriji Novog Sada i okoline 

Brzo sušenje

Radimo sedam dana nedeljno

Nameštaj peremo kod Vas.

Garantujemo najpovoljnije cene dubinskog pranja nameštaja u Novom Sadu i okolini.

Dubinsko pranje nameštaja Domiyago je orijentisano na pružanje usluga fizičkim I pravnim licima, I vrši se u vašim domovima, kancelarijama, poslovnim prostorima i ugostiteljskim objektima kao I dubinsko pranje autosedišta u vozilima I dubinsko pranje auta.

Dubinsko pranje nameštaja vršimo po pozivu na teritoriji Novog Sada I okoline u vremenu koje Vama odgovara po vrlo pristupačnim cenama.

Učinite vaš prostor čistijim, lepšim, zdravijim I prozračnijim. Dozvolite da Vam pomognemo i na profesionalan način očistimo Vaš nameštaj. Naš je cilj da Vi budete zadovoljni i da opravdamo vaše ukazano poverenje.

Dubinsko pranje nameštaja Domiyago Vam nudi profesionalnu uslugu pranja nameštaja. Za vrlo kratko vreme dobićete savršeno opran nameštaj koji će izgledati kao nov, bez bojazni od potencijalnog neprijatnog mirisa i fleka usled sporog sušenja.

Koristimo izuzetno kvalitetne i pouzdane mašine za dubinsko pranje nameštaja firme Karcher. Takođe,  koristimo biorazgradiva sredstva koja su na prirodnoj bazi, sa antibakterijskim svojstvima i potpuno su neškodljiva po životnu sredinu.

Posle ovog tretmana Vaš nameštaj ne samo da će izgledati kao nov, nego će Vam prijati zdrav boravak na njemu, posle odstranjenih grinja, bakterija i raznih nečistoća. Nameštaj je veoma pogodno tlo za mnogobrojne štetočine koje mi i ne vidimo golim okom, a koji nam mogu napraviti ozbiljne probleme. Tapacirani nameštaj u Vašem domu ponaša se kao vazdušni filter koji u sebi zadržava prašinu,

bakterije i alergene.

 

Usluge čišćenja koje pružamo obuhvataju dubinsko pranje nameštaja od mebla, troseda, dvoseda, fotelja, ugaone garniture, madraca, dušeka, francuskog ležaja, dormeo prostirki, trpezarijskih i kompjuterskih stolica, taburea I dubinsko pranje vozila I autosedišta.

Garantujemo kvalitet za pružene usluge tako da svaka reklamacija dolazi u obzir.

Faze pranja:

  • Prva faza dubinskog pranja podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu

( Nanošenje tečnosti za pranje/šamponiranje kvalitetnim antibakterijskim original Krcher praškovima bez dugotrajnih mirisa koji ne izaziva alergijske reakcije kod ljudi I kućnih ljubimaca a veoma efikasno dubinski čisti jer prodire do dubine od 10cm ispod površine mebliranog nameštaja I dušeka)

 

  • U drugoj fazi se površina četka (Sredstvo za čišćenje ulazi dubinski u mebl gde se javlja hemjiska  reakcija što dovodi do slabljenje veze između molekula zagađenja i vlakana mebl štofa)

 

  •  Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine (Ostaci Kärcher praška zajedno sa prljavštinom uklanjaju se usisnom silom ekstraktora usisivača prodire do 10cm u dubinu sunđera, prilikom kojeg se odstranjuju fleke, grinje, bakterije, neprijatni mirisi I drugi mikroorganizmi koji mogu biti štetni po zdravlje vaših ukućana)

 

 

  •  Proces se ponavlja sve dok ne utvrdimo da je površina čista u zavisnosti od nivoa zaprljanosti (Proces rada se ponavlja dok kroz providnu usisnu papučicu ne krene čista voda,što predstavlja znak da je postupak završen i treba sačekati da se osuši)

 

  • Proces sušenja traje nekoliko  časova (Veoma je bitno sušenje nakon pranja, tj površina se mora brzo osušiti. Nakon pranja, nameštaj zadržava  svega oko 20% vlažnosti, u zavisnosti od klimatskih uslova u Vašem domu, sušenje može trajati par sati)

Dubinsko pranje karakterišu pre svega profesionalnost, kvalitetna usluga, tačnost i ljubaznost.

Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina.

 

NAPOMENA: Dubinski ne peremo kožni nameštaj

 

PRANJE ENETRIJERA VOZILA

Dubinsko Pranje Automobila je jedini pravi način da vaš auto bude potpuno čist

Usluga pranja enterijera vozila, uključuje dubinsko pranje sedišta i tapaciranih površina. Po Vašoj želji možemo prati samo sedišta ili samo određena sedišta

 

Pranje vrsimo na vašem ili našem parkingu. Potrebno je da obezbedite priključak za struju I tekuću vodu u blizini vašeg vozila

 

POZOVITE NAS:  061/1434-133 I 064/1231-823

domiyago@yahoo.com

bottom of page